fbpx
 

Ghidez în special terapeuți, facilitatori, coach în sesiuni 1:1 sau de grup. Iată mai jos câteva mărturii:


„Este în ADN-ul Omniconvert să ne vedem o dată la 2 săptămâni pentru a ne resincroniza, actualiza și obține claritate la nivelul întregii companii. Experienta cu Sabin ne-a permis o aliniere folosind un alt limbaj, pe care nu l-am folosit până atunci. Limbajul muzicii facilitat de Sabin ne-a expus la un exercițiu pe care îl facem zilnic: inovație continuă, urmărirea sinergiei, atenția la ritmul comun, la cei din jur și la integrarea fiecăruia în ritmul comun. O experiență revelatoare foarte apreciată de echipă și pe care sigur o vom repeta!”

Valentin Radu, CEO & Founder Omniconvert

„Cursul a răspuns la multe întrebări pe care știam că le am despre baza științifică a conexiunii minte-inimă, însă surpriza zilei de curs este că a adus informație și practică a ceea ce nu-mi stabilisem ca întrebări …adică nu știam că nu știam. Tehnicile de gestionare eficientă a energiei, metodele de a intra în coerență, încurajarea pentru practica de a rămâne cât mai mult în coerenta, utilizarea instrumentelor HeartMath și a aplicației InnerBalance, alături de prezența și cunoașterea lui Sabin, au făcut acest curs unul de referință pentru ce simt că voi putea oferi mai departe. Mulțumesc! ”

Daniela Doru, pedagog

„A fost fascinant pentru mine ca terapeut să fim monitorizați cu tehnologia HeartMath atât eu cât și clienții mei. Am observat astfel care sunt cele mai eficiente abordări pe care le folosesc, la ce reacționează cel mai bine pacienții. Am învățat în doar două zile să îmi calibrez mai bine practica, observând rezultatele de pe aparate. Mulțumesc, Sabin, pentru sprijin și ghidaj! ”

Mariana del Hoyo, terapeut

„ Pentru mine cursul ținut de Sabin a constituit o împletire excelentă între văzut si nevăzut, o explicare și vizualizare a informațiilor știute dintotdeauna de inimă dar pe înțelesul minții de această dată, cu ajutorul intrumentelor HeartMath. Am primit un set de tehnici valoroase, ușoare și eficiente de conectare minte-inimă, pe care le pot folosi în orice moment pentru a reuși să mențin o stare de coerență între cele două cât mai mult timp; toate acestea alături de o multitudine de informații științice care atestă eficiența lor. Mulțumesc, Sabin!”

Alexandra Kovacs, coach și specialist HR

„Prima dată am practicat metode de la HeartMath în conexiune cu practica de Comunicare Nonviolentă în 2008. M-am bucurat când am văzut sesiuni introductive și cursuri acreditate chiar aici, în România. Cu ajutorul lui Sabin am reactivat practica și chiar am avut acces să cumpăr senzorul în sprijinul integrării și aprofundării tehnicii. Sper că având în jur o comunitate de practică, să contribui la creșterea coerenței în mine, comunitatea mea, țara mea și în lume. În marile tradiții spirituale se știe de secole “Iubește și fă ce vrei.” Acum există și rezultatul probat științific. Simt o mare speranță pentru umanitate când acțiunile noastre vor porni din coerență.”

Corina Simon

„Am avut ocazia să particip la mai multe sesiuni de Harmonium facilitate de Sabin și pot să spun sincer că a fost o experiență deosebită de fiecare dată. Pentru mine e magie ce se întâmplă cu participanții pe parcursul acestor sesiuni. Întotdeauna la început se aud sunete stinghere și dezordonate. Fiecare își caută propriul ritm și încearcă să se acordeze la el, dar încetul cu încetul, oamenii devin conștienți și de celelalte sunete din jurul lor, de ceilalți oameni care participă și încep să se acordeze unii la alții. Iar ceea ce se aude la final e un ritm constant, armonios, în care toată lumea e integrată. Armonie cred că e cuvântul cheie aici. Armonioasă m-am simțiț la finalul fiecărei sesiuni, cu o stare plăcută de liniște, atât în minte cât și în corp.”

Delia Sfechiș, trainer


Mai multe mărturii ale celor cu care am lucrat în decursul anilor poți găsi AICI.


În ultimii douăzeci de ani am colaborat cu: