fbpx
 

Creez o lume în care fiecare trăiește în armonie cu sine, cu ceilalți și cu Planeta.

Conștiență. Armonie. Pace interioară.

Coerență în interior și în relații, în familie, afaceri, comunitate.

Viața mi-a adus experiențe în care

  • Am lucrat zece ani în zone de conflict / război și după război în Europa, Africa și Asia, în proiecte de pace și transformare pașnică a conflictelor (cu lecția că violența exterioară e oglinda celei din interior)
  • Am făcut ascensiuni de alpinism și escaladă în Carpați, Alpi, Caucaz și Africa
  • Am dus toată atenția timp de alți zece ani în a deprinde practica armoniei între minte – corp – suflet (cu lecția că evoluția conștienței trece prin „noaptea neagră” a sufletului)
  • Am fost moașă la nașterea naturală a celor două fetițe ale căror tată sunt

Acestea m-au învățat că esența vieții este schimbarea și calitatea vieții e dată de felul în care o percep: pericol sau oportunitate. Răspunsul la schimbare e reziliența. Acceptarea, adaptarea, detașarea. Acțiunea corectă în fiecare moment.

Sunt undeva pe drumul pe care apare înțelegerea vieții, a cauzelor suferinței și fericirii, a modului în care pot să susțin prin gândurile și emoțiile mele o viață în stare de bine pentru mine și cei din jur.


Sunt trainer acreditat HeartMath®. Lucrez ca life & business senior coach. Sprijin persoane și grupuri să se conecteze la cele mai bune resurse interioare, creând experiențe de învățare, autocunoaștere și conștientizare.

Am lucrat în ultimii douăzeci de ani pe patru continente în domeniul armoniei sistemice și transformării conflictelor prin mijloace pașnice. Totodată, am experiență de douăzeci de ani în facilitarea de învățare prin experiență directă și procese de grup (cursuri și teambuilding).

Domeniile mele de expertiză sunt coaching somatic, comunicare empatică și nonviolentă, inteligență emoțională, mindfulness și autocunoaștere, dezvoltare sistemică a echipelor și organizațiilor, armonizare între minte – corp – spirit, simplitate și eficacitate, masculinitate conștientă.

Principii de lucru, precum și portofoliu de parteneri și clienți pot fi găsite pe pagina aceasta.

Apariții mai vechi în presă și evenimente publice sunt disponibile aici.

Platforma / pagina de web / comunitatea pe care am creat-o în ultimii ani pentru a sprijini antrenamentul zilnic de armonie se numește Semințe de fericire.

Sunt co-autorul unui minunat joc de societate pentru auto – coaching și inter – conectare, Integration Game.

Dacă te pot sprijini, pe tine și / sau echipa ta, lasă-mi un mesaj.

Din inimă,

Sabin


HeartMath este marcă înregistrată a Quantum Intech, Inc. (dba HeartMath Inc.) Pentru toate mărcile înregistrate HeartMath accesează www.heartmath.com/trademarks.