Creează 2021

Claritate. Creativitate. Curaj.

Conversații și antrenament.
12 – 21 decembrie 2020
pe Zoom și WhatsApp

Salut, om drag,

2020 a fost așa cum a fost. Nu îi pun o etichetă, nu mă lamentez, nu caut explicații. Nu compar cu ce mi-aș fi dorit să fie sau cu ce au făcut alții în acest an. Ar fi energie irosită.

Ceva moare, altceva se naște.

Atenția mea merge spre 2021. Unde îndrept atenția, curge energia de creație.

Te invit cu bucurie să creăm împreună.

Cum va fi 2021?

Va fi așa cum îl creezi și cum îl co – creăm, noi împreună cu Viața.

Răspunsurile sunt la tine. În corpul tău, mai exact. Celulele tale au deja informația potrivită pentru a ști ce poți co – crea mai departe. Fiecare moment în care conștientizezi asta și acționezi în direcția potrivită pentru tine, atrage informația care să-ți susțină călătoria.

Răspunsurile sunt în zona ta de recunoștință pentru ce ai primit în acest an și în ce simți că urmează pentru tine.

A trecut vremea în care alții îți dictau direcția.

E timpul ca tu să îți asumi viața în totalitate din centrul unicității tale ca ființă, perfect conectat și acordat totodată la cei din jurul tău cu care rezonezi și cu care poți amplifica bucuria și strălucirea vieții.

E momentul în care să alegi din ce în ce mai mult să fii, sa faci, să experimentezi ceea ce e pregătit pentru tine în viață.

Cum poți activa conștient această informație?

În ce stare ai nevoie să fii pentru a putea crea?

Unde în corp și cum anume ai nevoie să duci atenția?

Cum să păstrezi focalizare pe acțiune inspirată și consecventă?

Și mai ales – cum să te bucuri de proces?

Aceste întrebări pot deschide conversația și antrenamentul nostru.

CE ADUCEM

Intenția mea e să lăsăm intuiția să ne ghideze și să o sprijinim cu abordări științifice. Să aduc în acest spațiu starea mea de prezență, calm și claritate – și să te invit să vii cu deschidere pentru un proces remarcabil.

Vom lucra cu respirația conștientă, coerența inimă – creier, somatizare, vizualizare inspirată, ghidați de practici combinate din cardio și neuroștiințe, respectiv meditație.

Vom pune în practică, traducând mesajele pe care ni le aduce corpul, conectându-ne la purificare relațiilor și proiectelor din trecut și activând mai puternic propria legătura cu sursa vieții.

Aducem în corp conștientizarea că prin acesta și în special prin inimă accesăm adevărul și calea pe care călătorește în viață fiecare dintre noi.

CE VOM FACE

12 decembrie – conversație live / Zoom (orele 16 – 18)

O întâlnire în direct pe Internet pentru a ne conecta la intențiile noastre. Începem să creăm împreună spațiul de conversație și antrenament, spre cel mai înalt beneficiu posibil.

13 – 20 decembrie – meditația și acțiunea zilei (audio pe WhatsApp)

Îți voi trimite în fiecare dimineața o înregistrare audio, pe care o asculți fie imediat, fie când e mai bine pentru tine în timpul zilei. O micro – practică pentru reflecție și acțiune în ziua respectivă. Împărtășim fiecare trăirile noastre.

21 decembrie – conversație live / Zoom (orele 19 – 21)

Celebrăm conversația și spațiul create împreună, susținuți de energia solstițiului. Aducem în atenție intenția de co – creație pentru 2021 și o încredințăm spre manifestare.

Dacă nu poți fi live pe Zoom, primești înregistrările și le poți urmări când ai timp.

SCHIMB DE ENERGIE

Invit din partea ta o contribuție între 210 și 290 de lei. Vei primi datele pentru transfer după înscrierea în formularul de mai jos.

Dacă ai orice întrebare legată de participare, te rog să-mi scrii.

Viitorul e pozitiv.

Tu ești cel / cea pe care îl / o așteptai. Și momentul e acum.

Îți mulțumesc și te aștept în spațiul de co – creare!

Din inimă,

Sabin

P.S. Poți citi despre mine AICI.

Dacă nu poți să te alături grupului și vrei să lucrăm direct 1 la 1, te invit să vezi AICI care sunt ultimele sesiuni disponibile din acest an.