Probabil că te-ai arătat celorlalți cu mască măcar o dată în viață. 🙂 Asta e o poveste veche, nu doar din ultimele două luni.

Acum masca e declarată obligatorie în spațiile închise – și asta generează controverse.

Dincolo de a purta sau nu mască, e mai important ce simți atunci când (nu) o porți.

Câmpul electromagnetic emis de inima ta, chiar dacă e invizibil pentru ochi, e mult mai extins decât raza pe care pot ajunge stropii salivei tale sau particulele de aer pe care le expiri.

Calitatea câmpului tău energetic e dată de starea pe care o emiți din inimă.

Cu această stare îi atingi, influențezi, „contaminezi” cu adevărat pe cei din jurul tău, în fiecare moment.

Tu ce răspândești?

Scala nivelurilor conștiinței, stabilită de David Hawkins, te poate ajuta să intuiești unde te situezi în majoritatea timpului.

Nivelul 200, cel al curajului, e granița dintre minciună și adevăr.

Minciuna că cei din jurul tău sunt de vină pentru viața pe care o trăiești, sau adevărul că viața ta e creată de felul în care observi, accepți și percepi realitatea.

În fiecare moment poți alege ce stare creezi în corpul tău: duci toată atenția în inimă, respiri profund și rar, generezi starea pe care vrei să o trăiești.

Celulele tale, ADN – ul, sunt modelate de această stare. Stres, inhibarea sistemului imunitar sau creștere, regenerare, vitalitate.

Este un auto – reglaj care îți este la îndemână în mod natural.

Antrenamentul zilnic îți poate dezvolta abilitatea de a face din asta un obicei.

Pe 27 și 28 iunie țin online a doua sesiune a cursului creat de Institutul HeartMath, pentru a – ți arăta în detaliu cum să faci asta.

Te – ar interesa să afli mai multe? (click aici)